Håndlavet ring

Få en unik håndlavet ring hos Bjarke Holtzmann Design i Nørre Nebel

Hvis du mangler en professionel designer til at lave en smuk og unik, og ikke mindst håndlavet ring i Nørre Nebel, så er du havnet det helt rigtige sted.

Som en erfaren juveler med 15 års erfaring på bagen, har jeg designet og fremstillet håndlavede ringe med både rav og jet sten. Jeg kan derfor fremstille en bred vifte af forskellige håndlavede ringe i forskellige designs. Jeg har specialiseret mig i rav og kan derfor fremstille de smukkeste rav ringe.

Kontakt mig og høre mere

En håndlavet ring er noget helt specielt

Med en håndlavet ring har man muligheden for at føle kvalitetsarbejdet og den tid der er brugt på at fremstille ringen. Man har også mulighed for at få en helt unik ring, som giver en følelse af eksklusivitet, da men ved, at der er ingen ring, der er helt som den man har. 

Håndlavede ringe kan bruges både som vielsesringe eller forlovelsesringe, og de kan være med til at gøre det store frieri eller den store bryllupsdag helt unik. 

Jeg har som nævnt stor erfaring med rav og jeg har igennem de sidste 15 år fremstillet utallige rav ringe. Med en rav ring går man væk fra de traditionelle diamanter, men uden at gå ned på det smukke design.

Med en håndlavet ring har du også mulighed for at præge designet af ringen, så du er helt sikker på, at din og din partners ring bliver helt og aldeles unik. Jeg kan lave ringen lige ud fra din ønsker, så du med sikkerhed bliver helt tilfreds med slutresultatet. 

Få lavet din håndlavede ring af en kvalitetsbevidst designer

Når du vælger mig til at designe din håndlavede ring, så kan du være sikker på, at kvalitet er i absolut højsædet. Jeg gør en stor ære i, at alle mine kunder bliver tilfredse med deres nye ringe. 

Jeg er et menneske med stor følsomhed og det bringer mig konstant stor inspiration til nye designs. Jeg går derfor også utroligt meget op i mit arbejde. Din tilfredshed er min tilfredshed.

Du finder vores størrelsesguide her.

Kontakt mig og høre mere om mine håndlavede ringe

Hvis du ønsker en smuk, unik og håndlavet ring, så er du meget velkommen til at kontakte mig og høre mere. 

Du kan ringe til mig på +45 31 14 84 25 eller sende mig en mail på mail@ravhuset.com.

Alternativt er du meget velkommen til at besøge butikken på Vesterkærvej 10, Hennebjerg, 6830 Nørre Nebel.

 

 

Håndlavet ring

Wedding Rings

Menu