Om os

Hej, jeg hedder Bjarke!

Designeren bag de ringe med rav og Jet, du finder på denne hjemmeside.

Jeg har efterhånden 25 år på bagen med at designe og fremstille håndlavede unika smykker med rav og Jet, ravsmykker om man vil ! Men ikke mormorsmykker :-)

Inden for de sidste fem år er der sket en voldsom stigning af efterspørgslen på mine vielsesringe og jeg har i dag kunder fra hele verden.

Derfor har jeg valgt at skille mig ud fra min oprindelige hjemmeside, www.ravhuset.com, hvor du vil kunne finde meget mere information om alt der vedrører min virksomhed, Ravhuset Hennebjerg og de aktiviteter der er her.

 

Inspirationen

Jeg er et menneske med stor følsomhed og det bringer mig konstant stor inspiration til nye designs. Men også materialerne, herunder ravet med dets lethed, farvespil, mange forskellige farver og former gør, at ravet er en evig kilde til inspiration. Og med sølvet (eller guld) der jo næsten også kun lader sig begrænse af fantasien, er arbejdet med smykkerne en vidunderlig, spændende og kreativ proces. Leg evt. selv med og lav et udkast til et design, som siger noget helt unikt om netop jeres kærlighed ! Og jeg vil gøre mit yderste for at imødekomme jeres ønsker !

Jeg vil ikke lægge skjul på at mit liv med rav & ravsmykker har været et eventyr.

Har du lyst til at se lidt om det så start video’en nedenfor !