Forlovelsesringe

Man mener at skikken med forlovelsesringe som symbol på forlovelse og bryllup, blev introduceret i de nordiske lande i middelalderen. Oprindeligt var forlovelsesringe kun brugt af adelen, senere blev det også en skik for menigmænd. Dengang og i dag er forlovelsesringe et symbol på kærlighed. Der er forskellige traditioner, som man kan følge i forbindelse med forlovelsen. Den mest kendte i dag, er amerikansk inspireret, og foregår ved, at manden overrasker kvinden med forlovelsen. Dette betyder også, at manden alene vælger ringen.

Den mere traditionelle nordiske tradition er, at parret sammen finder deres forlovelsesringe. Uanset hvilken tradition i vælger at følge, finder i den helt rigtige forlovelsesring her.Jeg laver unika forlovelsesringe, fordi alle forlovelser er noget helt specielt og unikt. Med en unika forlovelsesring stræber jeg efter at give kunderne en unik oplevelse og en glæde ved symbolet på deres forlovelse.

Jeg benytter en række forskellige materialer, primært sølv med jet, rav, mammutstødtand, zirkon, diamant samt en række andre materialer.

Alle mine unika forlovelsesringe er håndlavet, det er derfor muligt at tilpasse dem efter jeres ønsker og krav.

Forlovelsesringe

Wedding Rings